Kvalitetne tuš kabine in tuš stena

Ste ravno pričeli z opremljanjem svojega stanovanja in vas tako čaka tudi opremljanje kopalnice? Ali pa ste se mogoče lotili prenavljanja svoje stare kopalnice? V okviru kopalnice je potrebno razmisliti o več zadevah. Navsezadnje je kopalnica prostor, ki ga zelo veliko uporabljamo, tako da je pomembno, da si ga ustvarimo tako, da nam bo praktičen in lep ter da bo seveda vseboval vse potrebne artikle. Ko se lotimo opremljanja ali preurejanja kopalnice prej ali slej v naše misli pride tudi to, ali si bomo izbrali tuš kabino, tuš steno, kopalno kad ali kombinacijo obojega. Tuširanje je vsekakor nekaj, česar se pogosto poslužujemo in kar nam predstavlja nek vir sprostitve, zato je pomembno, da si priskrbimo za nas najboljši način tuširanja. (more…)

Uporabite najenostavnejši recept za sedenje

Kdorkoli se je naveličal sedenja na tleh, na kavču ali trdih stolih, bo moral slej ko prej preskusiti vreče za sedenje. Te so odlična ideja za postavitev v skoraj katerikoli prostor, no, razen verjetno v kuhinjo ali v kopalnico. Na njih lahko gledate televizijo, berete knjigo in si morda privoščite celo rahel dremež. Vreče za sedenje so lahke in jih lahko kdorkoli dvigne in premakne kamorkoli želi. (more…)

Svetilke za privlačno osvetlitev

Opremljanje doma je zelo navdušujoč projekt, ki se ga večina ljudi loteva z največjim veseljem. Pri tem pa včasih premajhno pozornost posvetijo osvetlitvi, ki je za dobro počutje in lep izgled prostorov zagotovo zelo pomembna. Poleg stenskih in stropnih luči pa so za zanimivo in prijetno osvetlitev vsekakor pomembne tudi različne svetilke – če doma še nimate nobene, je morda sedaj čas za nakup! (more…)

Rustikalne kuhinje

Pri izbiri opreme za dom imamo ljudje različne želje in potrebe. Nekateri so pristaši minimalističnih potez s čim manj odvečnih dodatkov, spet drugi imajo radi kuhinje bogatejših oblik z več ornamenti in bolj razgibanimi površinami. Na srečo znajo dandanes proizvajalci kuhinj izdelati tako sodobne oblike kuhinj kot tudi bolj rustikalne, vse pa so izdelane po najnovejših postopkih, ki zagotavaljajo najvišjo kakovost, dolgo življensko dobo, praktičnost ter enostavnost za vzdrževanje.

Rustikalne kuhinje

Rustikalne kuhinje odlikujejo bogate oblike ličnic, stranic in vencev. Običajno gre za izrezljane površine z različno globino ter različnih oblik. Ličnice so izdelane iz MDF plošč oziroma iz masivnega lesa, odvisno od cenovnega razreda kuhinje. Barve so pri takšnih kuhinjah običajno bolj umirjene, zemeljske. Kupci se najbolj pogosto odločajo za belo, magnolija oziroma vanilija barvo, oziroma se kuhinjo naredi v različnih barvah lesnih dekorjev. (more…)

Spalnica Harmonija – ena izmed najbolje prodanih spalnic v zadnjih nekaj letih

Spalnica je prostor v katerem si spočijemo in naberemo moči za nov vsakdan. Je spanec pomemben za naše življenje? Vsekakor! Brez dobrega spanca bo naše življenje prava zmeda, ker bomo nenaspani, zmatrani, poleg vsega pa nam zaradi tega lahko niha tudi razpoloženje. V najslabšem primeru pa lahko zaradi nerednega spanca tudi zbolimo, kar pa si ne želi nihče. (more…)

Sanacija kanalizacije brez prekopa

Počena ali kako drugače poškodovana kanalizacijska cev lahko onesnažuje okolje in povzroča precej veliko težav, zato jo je treba čim prej popraviti oziroma sanirati, a marsikdo s tem delom kar odlaša, saj meni, da gre za zelo zahtevno opravilo, ki zahteva veliko časa in denarja. To do neke mere drži oziroma je držalo vsaj v preteklosti, ko je sanacija kanalizacije lahko potekala le tako, da se je naredil izkop poškodovane cevi, ki so jo potem zamenjali z novo.sanacija-kanalizacije (more…)

Razmišljate o nakupu drsnih vrat?

Ko pogledamo kakšno vgradno omaro, najprej vidimo polnilo – skratka vrata. Pogled nam najprej pritegne barva, oblika, material, morda še ročaj. Očem nekoliko skrita in na prvi pogled neopazna, so vodila za drsna vrata te vgradne omare. Vodila za drsna vrata vgradne omare vplivajo na kakovost odpiranja in zapiranja drsnih vrat, stabilnost vrat in konec koncev tudi na to, kako dolgo bo naša omara služila svojemu namenu (življenska doba omare). Zato se pri izbiri in načrtovanju vgradne omare splača več pozornosti nameniti tudi kakovosti vodil za drsna vrata. (more…)