Izdelava uspešne spletne trgovine

Prodaja in rezultati so ključni cilji vsakega podjetja. S pomočjo nove spletne trgovine, ki omogoča prijazno in enostavno spletno nakupovanje, boste dosegli prodajne rezultate na spletu. Izdelava spletnih trgovin poteka tako, da vam bo ekipa strokovnjakov nudila podporo v celotnem procesu, da dosežete želene prodajne rezultate. Pri izvedbi spletne trgovine se boste lahko zanesli na strokovnjake, ki so že postavili več kot tisoč spletnih mest. Prinašajo znanje, ki so ga pridobili pri izvedbi večjih projektov, kot so B2B sistemi in trgovine po meri. Z veseljem bodo svoje izkušnje prenesli na vas in vam pomagali povečati prodajo.

Naredite vtis na spletu z elegantno oblikovano in funkcionalno spletno trgovino.

Unikatna oblikovna podoba, ki pritegne kupce

Ključno pri povečanju prodaje je privlačen in zaupanja vreden izgled spletne trgovine. Izkušen spletni oblikovalec bo pripravil izgled trgovine po najnovejših smernicah oblikovanja, da bodo kupci z veseljem nakupovali pri vas. Ne glede na to, ali želite spletno trgovino za končne kupce ali za partnerje, poskrbeli bodo za ustrezne funkcionalnosti. To vključuje enostaven nakup, različne plačilne metode, zaščito s SSL certifikatom ter GDPR skladnost.

Enostaven vmesnik in podpora za upravljanje trgovine

S pomočjo uporabniku prijaznega vmesnika lahko enostavno urejate in dodajate izdelke, pregledujete ter obdelujete naročila ter urejate promocije. Njihova prijazna in izkušena podpora vam je vedno na voljo za vsa vprašanja. Spletna trgovina je orodje za prodajo, hkrati pa vam lahko pomaga pridobiti nove kupce in ponovno aktivirati obstoječe. S pomočjo različnih digitalnih oglaševalskih kanalov, kot so Facebook, Instagram, Google in Newsletter, vam bodo pomagali doseči širšo ciljno skupino.

Optimizacija za več naprav in boljšo vidnost

Pametni telefon je postal osrednja naprava za spletno nakupovanje, zato je ključno, da je vaša spletna trgovina popolnoma prilagojena za ogled na različnih napravah, hkrati pa je tudi tehnično optimizirana za izboljšano vidnost na spletnih iskalnikih.

Pomembnost razvoja usmerjene spletne trgovine

Razvoj spletne trgovine je zahteven proces, saj morajo upoštevati tako potrebe trga in tehnologije kot tudi želje naročnikov. Razumevanje poslovanja strank je ključnega pomena, saj želijo izdelati kvalitetno spletno trgovino, ki ni samo tehnično dovršena, ampak je tudi zasnovana tako, da spodbuja prodajo.

Postavljanje ciljev za uspešno spletno trgovino

Preden se odločite za izdelavo spletne trgovine, je pomembno, da si postavite in določite cilje, ki jim želite slediti. S tem jim boste omogočili, da vam bolje svetujejo in izdelajo spletno trgovino, ki ustreza vašim potrebam. Pri tem pomislite na načine plačila, dostave, upravljanja zalog, povezave z računovodskim sistemom, vključevanja socialnih omrežij,-promocijskih akcij in drugih dejavnikov. Na uvodnem sestanku vam bodo tudi oni pomagali s svetovanjem ter skupaj določili konkretne cilje izdelave spletne trgovine.

Načrtovanje spletne trgovine za odlično uporabniško izkušnjo

Pri načrtovanju spletne trgovine upoštevajo smernice za ustvarjanje dobre uporabniške izkušnje, priporočila za tehnično optimizacijo ter vaše želje kot naročnika. Želijo doseči zastavljene cilje, kot so povezava z računovodskim programom, možnost plačila na daljavo, dostava in drugo.

Podobne teme: