Majica – odlično poslovno darilo

Poslovna darila so namenjena izražanju zahvale, predstavitvi podjetja ali preprosto obdarovanju partnerjev podjetja. Podarjamo jih ob posebnih priložnostih, obiskih tujih ali oddaljenih poslovnih partnerjev pa tudi na srečanjih, sejmih in sestankih. Najtežje vprašanje, ki se poraja pri izbiri poslovnega darila je, kaj izbrati, da kar najbolje združimo praktično s koristnim.

Tiskane majice so odlična izbira

Verjetno ni podjetja, ki ne bi imela svojega logotipa in ostalih tipičnih grafičnih podob. Le te lahko zelo enostavno prenesemo na nekatere praktično uporabne izdelke. Ene izmed njih so tudi majice. Prav tako kot ni podjetja brez logotipa, pa tudi ni človeka, ki ne bi nosil majice. Uporabno, kaj ne?

Prav zaradi njihove vsestranskosti so majice odlična izbira za poslovno darilo. Print na majice je mogoče narediti pri veliko različnih podjetjih. Med njimi je tudi Habeco, podjetje iz Maribora, ki tiska majice že vrsto let. S svojimi izkušnjami, zanesljivostjo in kvaliteto so z leti postali pravi specialisti za poslovna darila.

Zakaj majica?

Potiskana majica zmeraj najde svoj prostor v omari. Predvsem kratke majice, ki imajo zabaven in moden tisk, lahko kombiniramo k raznovrstnim opravam. Uporabne so tako za šport kot pohajkovanje po mestu, obisk sorodnikov ali potovanja. Možno jih je naročiti v vseh možnih barvah in številkah, zaradi česar so primerne za vsakogar.

Ob nošenju majice z logotipom poskrbimo tako za udobje tistega, ki smo ga obdarili, kot tudi za lastno prepoznavnost. Posebej, ko izberemo kvaliteten tisk, pri podjetju z izkušnjami, kot je Habeco. Majica, ki se nosi ponavadi v javnosti, je odličen način reklamiranja našega podjetja.

Poslovna darila za vsakogar

Ko enkrat natisnemo logotipe na majice, je nadaljnje tiskanje ugodnejše, saj je šablona za tisk že narejena. Prav tako so s prvimi natisnjenimi majicami vidne prve izkušnje glede najbolj optimalne izbire barv in velikosti. Tako si lahko majice čez nekaj časa enostavno dotiskamo v želenih številkah.

Katerokoli poslovno darilo izberemo, mora biti koristno vsaj toliko kot lično narejeno. Ve našteto velja tudi če kupujete darilo za obletnico. Dobro je, da je cenovno primerno in ima možnost dodatne izdelave. Čez leta namreč povečini ohranjamo ista poslovna darila, saj ta postanejo prepoznavna pri naših poslovnih partnerjih. Tiskane majice so v vseh vidikih idealna izbira.

Polo majice od nekdaj izjemno priljubljen kos oblačila že odkar so se prvič pojavile na trgu. Preberi več …

Podobne teme: