Blagovna znamka Sigma je svojo uspešno pot pričela leta 2009

Sigma Beauty set čopičev za nego obraza

Vsi veliki navdušenci nad lepotnimi izdelki, še posebej pa profesionalni umetniki ličenja so povsem navdušeni nad kozmetično blagovno znamko Sigma Beauty. Ta je svojo uspešno pot pričela tlakovati leta 2009, ko je na trg postavila prvi izdelek – komplet čopičev Sigma.

Prvi komplet čopičev tovrstne priljubljene znamke je požel izjemno velik uspeh. Kompleti so se neverjetno hitro prodajali. Dandanes so čopiči Sigma znani po celem svetu. Odlikujejo pa se predvsem po svoji kakovosti, funkcionalnosti, ne nazadnje tudi po številnih novostih. Uporabnikom vedno pomagajo doseči povsem brezhiben videz.

Linija čopičev je dopolnjena s številnimi praktičnimi pripomočki

Linija čopičev Sigma je priljubljena tudi zato, ker jo dopolnjujejo številni izjemno praktični pripomočki. Nego kozmetičnih izdelkov vam lahko olajšata Sigma čistilec za čopiče ter izjemno pripravna čistilna podlaga. Za še bolj zapeljiv pogled pa poskrbijo Sigmina senčila ter črtala.

Sigma čopič
Sigma Strobing Fan čopič

Ne nazadnje ne smemo niti mimo izjemno praktične ter uporabne krtačke za čiščenje čopičev. Ta ohranja čopiče za ličenje čiste ter jim podaljšuje življenjsko dobo. Primerna je za čiščenje večjih ter manjših čopičev. Z njih učinkovito odstranjuje ostanke ličil in preprečuje nastajanje bakterij na ščetinah. Krtačko lahko uporabite skupaj z običajnim pripravkom za najtemeljitejše čiščenje čopičev.

Lastnosti Sigma paletk za oči

Svetovno uveljavljena kozmetična znamka je ne nazadnje odlično poznana tudi po svojih vrhunskih paletkah za oči. Te vam odpirajo številne možnosti za ustvarjanje najbolj čudovitih različic make upa za oči. Paletke so namenjene za naravno ličenje oči in imajo izjemno dolgotrajen učinek.

Video: Šest novih palet za oči iz Sigme

Tekstura paletke je mastna in ima bleščeč učinek. Senčila je potrebno na očesne veke nanašati s čopičem. Prav tako se lahko nanašajo s penastim aplikatorjem, ne nazadnje lahko dober učinek ustvarite kar s pomočjo konic prstov.

Sijaj za ustnice z bleščicami

Blagovna znamka Sigma skrbi tudi za čudovit videz ustnic. Na voljo so sijaji za ustnice v najrazličnejših barvnih odtenkih. Ne glede na barvo, pa prav vsi izdelki uporabnikom zagotovijo dolgo obstoječ učinek, učinkovito vlaženje ter mehčanje ustnic, rahlo obarvanost. Sijaj na ustnice lahko nanesete s pomočjo aplikatorja. Poskrbite za enakomeren sloj.

Vse omenjene izdelke Sigma Beauty lahko po ugodnejši ceni kupite v spletni prodajalni.

Podobne teme: