Poslovna darila, ki naredijo odličen vtis

Že veste, kakšna poslovna darila boste podarjali letos? Kakovostne in izbrane ideje za poslovna darila vam ponuja podjetje Habeco iz Maribora, ki je pravi naslov za vse, ki ne veste, kaj podarjati svojim poslovnim partnerjem, svojim naročnikom, kupcem in strankam. Na voljo je raznolik promocijski tekstil, kot so športna oblačila, delovna oblačila, softshell jakne, ter promocijska darila, med njimi tudi USB ključi, termovke, flaške za vodo ter še marsikaj drugega. Oglejte si njihovo spletno stran in izberite tisto, s čimer boste razveselili svoje stranke, naročnike, kupce in poslovne partnerje!

Izberite najboljša poslovna darila!

Poslovna darila je treba izbrati glede na to, komu jih nameravamo podariti. Pomembno je, da so obdarovancem pisana čim bolj na kožo. Vendar pa so obdarovanci načeloma lahko zelo raznoliki, zato je treba najti nekaj takšnega, kar bo ustrezalo vsem. Zaradi tega so dobra izbira recimo kakovostna športna oblačila, saj jih rade nosijo vse generacije. Enako velja za druga poslovna darila, ki morajo biti čim bolj univerzalna. Mariborsko podjetje Habeco se trudi, da bi poslovna darila v njihovi ponudbi ustrezala prav vsem okusom, zato imajo na voljo zelo raznolike izdelke, ki jih lahko uporabite v ta namen.

Športna oblačila za promocijo

Različna športna oblačila, na katera natisnemo logotip podjetja ali reklamni slogan, se lahko uporabijo za promocijo ali kot darilo zaposlenim, naročnikom, strankam in vsem ostalim. To so lahko majice s kratkimi in dolgimi rokavi, športni puloverji in različna druga oblačila. Lepo darilo ne prevelike vrednosti so lahko recimo tudi športne nogavice.

V zadnjem času se kot poslovna darila uporabljajo predvsem softshell jakne, saj so te zelo udobne, lahke, prijetne za nošenje ter tudi zelo uporabne. Nosijo se namreč lahko ne le za športne aktivnosti, ampak tudi v prostem času ter so kos oblačila, ki prav vsakomur pride prav. Na razpolago so številni modeli v različnih barvah, na katere lahko natisnete motiv ali napis po svoji želji.

Delovna oblačila kot poslovno darilo

Prav tako se kot poslovna darila lahko uporabijo tudi različna delovna oblačila. To so lahko delovne hlače iz robustnega in odpornega materiala, ali pa delovni brezrokavniki, ki pridejo prav v mnogih poklicih in pri mnogih opravilih. Na voljo so kakovostna oblačila za delo v različnih poklicih. Podarite jih lahko svojim zaposlenim ali uporabite za poslovna darila svojim poslovnim partnerjem!

Raznolika promocijska darila

Poleg promocijskega tekstila se kot poslovna darila podarjajo tudi drugi izdelki. Pomembno je, da imajo čim večjo uporabno vrednost, saj so takšnih obdarovanci zagotovo najbolj veseli. Vsekakor je vaš cilj, da se bo darilo uporabljalo, saj bo tako logotip vašega podjetja, ki bo natisnjen na darilo, videlo veliko več ljudi. Uporabna darila torej lahko poskrbijo za učinkovito promocijo.

Nekateri pravijo, da promocijskih kemičnih svinčnikov ni nikoli preveč, in zagotovo imajo prav, saj gre za potrošni material, ki se prej ali slej izrabi. Vseeno pa so poleg njih na voljo tudi bolj izvirne možnosti. Med njimi se najpogosteje podarjajo recimo naslednji izdelki:

 • različne beležnice, zvezki in rokovniki, ki kljub računalnikom ostajajo nujnost v poslovnem svetu,
 • lični in zanimivo obeski za ključe,
 • USB ključi različnih velikosti in oblik,
 • mini zvočniki ali priročne slušalke,
 • polnilna postaja power bank, na kateri lahko napolnite svoj telefon,
 • bidoni in flaške za vodo, ki zaradi ekološkega duha postajajo vedno bolj priljubljeni,
 • termovke, v katere lahko nalijete toplo kavo ali čaj,
 • različni dodatki za avto, ki imajo visoko uporabno vrednost,
 • majhne svetilke, ki vedno pridejo prav,
 • merilni trakovi, ki ne smejo manjkati v nobenem gospodinjstvu,
 • različni darilni seti s praktično vrednostjo,
 • kuhinjski pripomočki v različnih sestavih.

Odlične ideje za promocijska darila

Podjetje Habeco iz Maribora vam v svoji spletni trgovini habeco.si nudi široko izbiro različnega promocijskega tekstila in drugih izdelkov, ki jih lahko uporabite za poslovna darila. V ponudbi so tako izdelki manjših vrednosti, ki se lahko uporabijo recimo kot simbolična darila strankam ali zaposlenim, kot tudi dražja poslovna darila za najbolj zveste naročnike ali poslovne partnerje. Če nimate ideje, kakšna poslovna darila podarjati, si vzmetite nekaj časa ter pobrskajte po ponudbi in verjamemo, da boste kmalu našli kakšno odlično idejo!

Podobne teme: