Polo majice od nekdaj izjemno priljubljen kos oblačila

Polo majice

Medtem ko nekateri med vami prisegate zgolj na športna oblačila, si druge raje nadenete elegantnejša. Obstajajo tudi takšne osebe, ki najraje nosijo oblačila, ki so nekje vmes. Pravimo, da radi posežejo po športno-elegantnih oblekah. K sreči je na trgu na voljo veliko takšnih oblačil, ki vključujejo tako športni pridih kot pridih elegance.

Če se osredotočimo na zgornje dele oblačil so majice tiste, v katere se najraje oblačimo. Tudi te so lahko povsem športne, športno-elegantne ali povsem elegantne. Za tiste, ki prisegate na nekaj vmes, so na primer polo majice daleč najboljša izbira. Na sploh so majice polo izjemno priljubljene, že odkar so se prvič pojavile na trgu.

Majice polo niso namenjene samo moškim

Čeprav se na prvi pogled zdi, da so polo majice zasnovane samo za moške, temu v resnici ni tako. Takšna zasnova majic je namenjena tudi predstavnicam nežnejšega spola in seveda tudi malčkom. Imajo kratke rokave, lahko pa se kombinirajo tako s kavbojkami, elegantnimi hlačami kot tudi s krilom.

Kako nositi polo majice in polo obleke: Vodnik po trendih od A do Ž

Ženske imajo poleg polo majic izjemno rade tudi nekoliko daljše polo obleke. Njihov zgornji del je v resnici videti tako kot polo majica, spodnji del pa je navadno tesno ob njihovem telesu. Takšna obleka pa je namenjena lahko tudi nekoliko bolj formalnim srečanjem.

Izbira obutve v kombinaciji s polo majico

Pomembno vlogo pri kombiniranju oblačil ima ne nazadnje tudi obutev. Nič vam kaj dosti ne pomaga, če si nadenete oblačila, ki vam neznansko pristajajo, potem pa za piko na i obujete čevlje, ki nikakor ne sodijo poleg. Če niste ravno največji pristaš kombiniranja oziroma vam za to zmanjkuje časa, je najbolje, da si kupujete oblačila, h katerim se poda skorajda vsaka obutev. In ravno polo majice so takšen kos, ki lahko sprejmejo skorajda vse, da je kombinacija res izvrstna. Paziti je treba le pri ujemanju barvnih odtenkov.

Najbolj priljubljena promocijska darila so polo majice
Najbolj priljubljena promocijska darila so polo majice v črni, temno plavi ali beli barvi z logotipom ali imenom podjetja.

In ko smo že ravno pri barvah, naj omenimo, da so še vedno najbolj priljubljene majice polo v črni, temno plavi ali beli barvi. Na njih pa se pogosto pojavi še kakšen logotip ali ime podjetja. Polo majica se namreč lahko odlično odreže tudi v vlogi promocijskega darila.

Podobne teme: